Tuesday, May 8, 2012

PLKN

Assalammualaikum

Hai ambooi makin tamak aku nak update 2 post terus kihkihkih. Ni maksudnya betapa aku rindu sangat dekat blog ni hihi. Oh okay kali ni nak update pasal PLKN. Adik aku si Syahrul tu dapat PLKN. Baru seminggu lebih pergi. Minggu lepas pergi hantar barang kat dia katanyeeee laa tapi sebenarnya Mama nak tengok dia. Mana tak, asyik mengalir je airmata bila kat rumah hihi.

 Suka dapat tengok anak dia hihi :')
 


Hai si botak!


 
 Bajet model. Menyampah!

 Love :)



 Adik. Sama tak muka?

My best cousin ever! Farhana @ Kakcik



Tak tau bila nak kurus -,-

Dah lepas tengok Syarul tu kitorang pun pergi lah jenguk Kakcik, sepupu aku yang kerja kat Melaka. Nurse okayyyyyyyyyy hihi. Lepas tu kitorang berjalan2 lah. Lepas dah beronggeng makan2 lepak2 tu hantar lah kakcik balik dan kitorang gerak balik JB. Rasa macam penat sangat tau. Padahal aku bukannya buat apa pun. Tidur je adalah dalan kereta hihi. Eh tak lah tidur sangat, teman Ayah drive jugak okayyy hihi.

kbye
salam :)

No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)