Friday, April 13, 2012

Battleship awesomeee

Assalammualaikum

Hai Everyone! How's today? Aku okay jewwww err jeeee hihi. Oh this time I wanna to talk about movie yang aku baru je tengok semalm. Peh peh awesome wei movie ni, korang kena tengok!


First tengok macam err bosannya dah lah aku tak suka tengok cerita yang berdentam dentum macam ni. First impression lah. Yela, yang belanja pun abang aku kan, so tengok je lahhh hihi. Then tengok punya tengok pehhh memang tak kelip lah biji mata ni. Ada stress juga tengok cerita ni, banyak suspen lahhh. Aku rasa macam tertekan betu. Nak jerit je sentiasa.

Kalau bagi bintang per lima, aku kasi lima per lima lah. Memang superb! Sebab filem ni aku dah suka tengok cerita yang berdentan dentum macam ni hihi Masa aku tengok cerita tu, rasa macam nak tepuk tangan banyak2 kali bila tengok sesuatu yang hebat! Korang tengok lah, nanti korang pun rasa nak tepuk tangan kaki semua err hihi

Rihanna kenal? Alaa yang penyanyi tu lah. Dia ada dalam cerita ni. Dia memang cool gileeee. First time berlakon memang superb lah.

So korang tengok lah. Tak rugi korang beli tiket. Aku rasa patutnya kena bayar RM1000 untuk tengok filem ni. Kalau lah ada filem macam ni kat Malaysia pehh memang dah kira superb lah!

KRU! buat lah filem macam ni yeeee

kbye!

No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)