Monday, March 5, 2012

Wedding

Assalammualaikum

Ohoi. Haihh semalam makan nasi minyak sedap sangattt. Teringat sampai sekarang ni hihi.Oh kakak kawan aku kahwin. Dia jemput satu kelas. So sekelas lah datang. Takde lah sekelas sangat. Tak semua datang. Tapi happening gileeee :)))

  
With all the girlsssss <3 <3

Cantik dan sepadan pengantin ni :)




With Ain :)

With Ida my bff :)

Tu yang baju kurung merah tu lah kakak dia kahwin.

Cantik kannnn

Dah sudahhh hahahah
 
Makan pun boleh tidur Ainnnnnnnnnnn hahahaha



With Aju :)



















Semoga kekal hingga ke akhir hayat :)

Lepas je pergi wedding tu kami berempat, Ain, Aju, Hada dan aku decide nak pergi JPO. So kitorang pun pergi lah. Eh sumpah memang lama betul nak perjalanan pergi JPO ni. Aku rasa macam pergi KL pulak -,- HAHA Berapa banyak kali patah balik highway Kulai tu. Duit habis kat tol je T___T Last2 baru lah jumpa JPO kihkihkih kelakaaaaa -,-

Aku tak beli apa2, usha2 dulu mana berkenan then nanti pergi dengan Mama lahhhh hihi. Ain dengan Aju je beli baju. Hada sama macam aku usha2 dulu hihi






 Hai Bye :)
Salam

No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)