Saturday, March 3, 2012

Semester empat selesai!

Assalammualaikum

Hai. Apa khabar? Aku sihat2 je. Meniti hari untuk final exam. Dah start study week ni. Rasa macam sekejap je masa berlalu. Diam tak diam tak empat sem aku kat Uitm Jb ni. Tak sangka! Macam baru semalam ada MDS. Macam baru semalam tercari2 kelas kat mana. Tercari2 jadual kat mana HAHAHA! Oh aku dah mula rindu semua tuuuu :')

Aku rasa sem kali ni adalah sem yang paling bahagia untuk aku. Sem yang aku sayang nak tinggalkan. Sebab apa? Sem ni aku rasa aku berdedikasi sikit nak pergi ke kelas. Takde ponteng tauuuuuuuu :))) Baiknya aku hahahaha! Yela, rasa suka je nak datang kelas. Rasa happy nak belajar :)

With roomates :))
Sayang korang sangat2. Happening gileeeee

Sem satu dan sem empat ni lah dapat roomates yang paling best sangat sangat :')))))

This is my class. 4C!
The best class I ever had :)
Happening class and kalau belajar semua tak main2 dan serious
Ada main, ada belajar, ada kala serious
Seimbang sama2 :)

There we gooooo!
With Dr Haliza. She teach us BEL.
BEL tu macam English learning lah.
Best sangat dol dia ajar :))

Semua berbeza dari sem yang lepas. Sebab tu aku sayang nak tinggalkan sem ni :') Aku harap sem macam ni aku akan lalui untuk sem yang akan datang, Amin.

No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)