Saturday, January 7, 2012

FUTURE HUSBAND

Assalammualaikum

Hai. Hmmmm aku baru lepas nangis bergelen2 -,- Aku baru tengok Ombak Rindu tadi buat pertama kalinya. Pertama kali okayyyy. Kesian kannnn -,- Tapi memang sedih dol! Gua nangis siottttt. Eh memang aku nangis lah. Dengar lagu je dah sebak Zzzzz Okay diam stop lah ketawa!
Eh eh tapi aku asyik pengsan je tengok Aaron banyak2 kaliii -,-

Seriously, nak lelaki macam Haris tu. Ya Allah, bila dia kata rindu dekat isteri dia, aku sendiri dapat rasa. Sebak weii :') Suami yang penyayang, jujur, romantik. Ya Allah, bahagia betul.

Bakal suami aku macam tu ke nanti? Ya Allah, aku nak :')
p/s: Eh ada orang suruh kita buat cover Ombak Rindu tauuu. Nak buat ke? -,-

No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)