Thursday, December 1, 2011

Jom Follow blog ni!

Assalammualaikum

Hai hai hai. Bertemu kembali. Ni entry pendek je sebab nak pergi kelas jap lagi hihi. Nak promote blog ni Creative Teenage Siapa yang berminat ataupun nak minat sikit2 pun boleh sertai aktiviti yang bakal dianjurkan. Hadiah pun best2. Bukan contest di blog je tapi aktiviti luar juga macam akan bertemu ahli2 lain club ni. Semestinya baru ditubuhkan so korang bagi lah support okayyy :) Like facebook ni Creative Teenage Thanks you ollsssssssss :)

No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)