Monday, November 14, 2011

SPM

Assalammualaikum


Hai. Aku nak dedicate post ni kat adik aku, Syahrul Akbar Zulkainiri yang menghadapi SPM mula dari harini. Kau buat baik2. Kalau result kau cemerlang dari aku, aku bagi kau hadiah okayyyy :) Yang penting kau buat betul2 lah. Buat aku, ayah, mama bangga dengan kau. Buat orang yang kata kau tak bagus tu semua diam duduk senyap2. You can do it brotha! Aku doakan adik aku ni senang jawab dan dapat result cemerlang yaww :)

Doakan adik aku sama2 okay :)

3 comments:

missp0tpet said...

gud luck !
=)

Run Away said...
This comment has been removed by a blog administrator.
NS said...

misspotpet: thanks babe! :)

Salam run away :))

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)