Friday, May 20, 2011

Selalu Mengalah



Assalammualaikum

Rasanya nak post la video nih. Memang la dah lama lagu ni tapi aku still suka. Memandangkan tajuk aku ni macam da sama dengan tajuk lagu ni kan, so nampak la macam ada background music sikit kan. hee

Serious aku macam ada mood takde mood hari ni. Memang macam nak nangis meronta2 gituu :'( Kali ni aku serious. Aku betul2 serious.

Mengalah? Dalam perhubungan percintaan dan persahabatan juga dalam keluarga. Dulu, aku selalu mengalah. Selalu sangat. Bila couple aku je yang mengalah. Sampai satu masa aku yang tak tahan, aku naikkan ego aku setingginya. Sampai aku tak pernah mengalah. Selalu nak menang. Ego terlalu tinggi sampai menyusahkan orang yang aku sayang.

Mengalah la dalam perhubungan. Tak kira percintaan, persahabatan, kekeluargaan. Itu semua penting. Kalau takde yang nak mengalah, siapa lagi kan.

Jangan sampai masa dia sendiri yang dah terluka baru nak mengalah. Masa ni nak buat apa pun tak jalan. Semua macam dah terlambat.

Aku rindu dia  :'(

No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)