Friday, May 6, 2011

Loyal

Assalammualaikum

Apa khabar? Hee Semakin galak aku berblog kann Da macam cool blog pun ada hehe Aku rindu dia laaa


Okayyy Kali ni da bercakap tentang kesetiaan Wuu makin lama topik makin mengancam erkk =='' Mengancam apanyeee orang boring la cik dot oii Ahhh peduli apa aku, ni idea aku. Bukan aku nak copy paste kat majalah tu semua buang masa jee Spontan lagi baik kannn


Setia? HAHAHAH ada lagi ke yang setia zaman sekarang ni. Zaman yang banyak pilihan, zaman yang ramai pesaing dalam semua hal, zaman yang tidak dapat membezakan darjat lelaki dan wanita, zaman yang penuh dengan propaganda. Ada lagi ke yang nak setia. ADA! Ada yang setia dan menghargai.


Bila tengok nenek dan atok yang berpegangan tangan sambil berjalan nampak macam sweet je dan aku pulak yang rasa happy hehehh Yela kannn Even diorang da lanjut usia pun still ada rasa romantik dan jodoh diorang panjang Alhamdulillah Ditambah pulak dengan kehadiran cucu cicit yang comel2 dan boleh bergegar dunia dibuatnya Tapi ikatan dioraang still utuh dan tak goyah.


Tipu kalau semua hubungan tak ada pasang surut. Takkan nak pasang je kann Mesti la ada surutnya. Tapi hubungan tetap kehijauan dan mekar.


Salah satu sebabnya Kesetiaan yang dipamerkan. Ohh bestnya kalau jumpa pasangan yang setia kann Tapi manusia memang tak pernah rasa bersyukur Macam mahu bermain dengan api Bila pasangan setia dia pulak yang nak cari pasal Kenapa mesti macam tu? Bersyukur sikit Susah nak cari yang setia zaman sekarang ni Tapi bila karma terkena pada dia mula la nak cakap dunia ni tak adil Tak sedar yang dia sendiri yang tak adil terhadap dunia


Playboy? Playgirl? Setia ke diorang nihhh Diorang setia Setia bila dah jumpa yang sesuai dan diorang akan jaga dengan baik.


Memang rasa hebat bila semua lelaki terpegun dengan kehebatan seorang perempuan Tapi lagi hebat kalau dipermainkan Maka setia dengan apa yang ada Peluang datang sekali Jangan sia2kan

Have a nice weekend people :)

No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)