Tuesday, March 29, 2011

Birthday Saya Mereka Best :)

Assalammualaikum..

Macam mana hari ni?ok x hari korang?Aku ok jeeee dan sangat ok......hee :))
Semalam..28.3.2011 aku dikejutkan oleh mereka2 yang tiba2 je nak buat surprise party untuk aku.Terharu tau!hee.Sebenarnya aku memang nak buat kat Istana Garden yang indah tu tapi aku cuma cakap2 jeee xtau la kan yg diorang nak buat betul2.heee.

Lepas je kelas aku ditinggalkan seorang diri.Yang lain semua keluar tak kasi aku ikut.Agak sentap la kan sebab kena tinggal sorang2 iskiskisk.tapi memang malas nak ikut sebab penat....hehe.Tiba2 bangun tidur lam kol 3.30 petang camtu,aju ajak keluar g istana garden.Haishh.apa pulak la petang2 buta ni nak g istana garden bagai..tak masuk akal..Then sampai kena tutup mata bagai.Haishh.apa lagi la diorang ni kannn.nak kena debik agaknya nihhh hehe.Da la kena bawak jalan2,pusing2..penat gile ok!!geram nihh.hehe.lama pulak tu kena tunggu dengan mata tertutup macam tuuu.ingat best keeee =.='' lepas tu tinggalkan aku sorang2 hahahaha tahniah sangat korang!hee

Dah beronggeng keliling tu kannn tiba2 je diajak duduk atas tikar kan dengan mata tertutup nihh haishh.Rasa macam terhina jeee hahahaha pastu dipaksa meniup lilin yang aku sendiri tak nampak macam mana nak tiup!!!hahahaha.bukak je mata tengok aku tiup shumiii =.='' jahat korangg!!Then SURPRISE!!!hahahahahaha
rupanya surprise birthday saya laaaaaa heee.Happy tak terkata nihhh.Tak sangka sangatttt.Thanks ryeha,ida,alya,sarah,hada,aju,sal,emad,hud,amir,akmal n abang azrul yang sporting gileeeeeeeee hee thanks guys!Love you!!Tengok la pic kita kat FACEBOOK ok :))

Aku nak marah sikit sebab tak boleh upload picture
kenapa!!!!!!!!!!!!!!! :'(((
nangis sekaranggggggg :'((


No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)