Monday, January 24, 2011

....

banyak sangat nk cite nih..tu yg smpai xtau nk letak title ape..hahaha!ok..sebenarnya..HADA da tido nih n dia tinggalkan aku sorang2 nih..grr.kesian tau aku..eee!hee.xpe2.hee


firstly nk cakap kat kawan saya ni HADA RUSLI nih..dia nk masuk lam pencarian model laa..n tu mmg yg dia minat k..soooo good luck bitch!hehe.do your best..hee.lantak la apa org nk kata ke kan..bia je laa..aku sentiasa sokong kau gile!hee


yeah!aku memang suke minat org dlm diam..diam2 suda an..xpayah nk kecoh2..hehe.selalu nye org yg aku minat tu mmg aku yakin yg aku ni bukan taste diorang..tapi aku sekadar minat je..xbermakna aku suka..hee.bile da minat2 ni once aku tau dia cmne memang x r aku nk minat or suke ponn.not hate actually but mcm xpernah kenal gtu..haaa.hee.memang cmtu laa..aku minat then bila tau dia cmne rupanya indah khabar dari rupa.eeeuuuwww!sumpah aku xsuke!so jangan nk perasan ok.. :)


berbalik pada HADA RUSLI nih.dia ni kan..asyik ingat dia punya tuutt jee.haishh..nangis2 bagai..tapi si ttuuutt tu ingat dia ke?xlaa..ntah2 nga happy skang tapi hada still sedih2 bagai.you know wht..ada dua boys ni kawan ngn dia sekarang.not bad la kann..tapi dia still xsuke sebab sorang laki tu de masa silam dia n sorang lagi mcm touching terlebih2 lak.hehe.sorry ye hada aku tercerita pasal kau kt cni.but trust me,kau x penting sangat pon k aku nk cerita pasal kau.hahaha!gurau jee..hee.ok berbalik pada cerita..hada lebih berminat pada yg touching2 ni coz xde masa silam hitam mcm yg lagi sorang nih.and i admit it.aku pon setuju.you know wht,aku slalu jadi mangsa kne balas mesej diorang tu coz hada bangang ni malas nk layan!hahahah!apa daa..hee.but pity you darling..hati kau tetap kat dia yg da banyak sangat sakitkan ati kau..lupakan dia..lepaskan dia pergi..kalau kau xrelakan mcm mne perasaan tu nk pergi kann..cool beb! :)


aku??hee.aku mcm ni laa..xde yg kurang xde yg lebih tapi ekal kata aku mkin comel=gemuk.alaaaaaa ekallll...comel ok!!!!!!!hehe.hati ni pon masih pada dia lagii..gile ke hape lama sangat..hhee.ala..xkisah laa..saya sayang dia lagi.memang hati saya ni kat dia je walaupun banyak kali nafikan..saya yakin sangat satu hari nanti dia mesti balik pada saya..  :)


p/s:saya sayang kawan saya ;)

No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)