Wednesday, December 29, 2010

laser laser laser.kasi bom la pulak!

hee.hye everybody!today was boring dayy..huu.boring sgt kt uma xtau nk watpe..huu..tapi blog kan ada kan kan kan..hee.yeah!lets talk about laser.nmpak menarik x??hehe.actually tadi baca paper then tengok pasal sukan,laser again.ayooo!besar sgt ke dosa si laser tuu..hehe.ohh before it,congrats Malaysia sebab kalahkan Indonesia 3-0.da hebat la tu abg2 hensem..hehe.memang aku lambat ckit ek.hehe.wooo!dot tengok bola la seyyyy!bhahahaha!ktwe ktwe ktwe!!bhahahah!ok stop.hee.korang tengok sabree kan yg goal kan tapi aku suka syahrul sebab dia la yg corakkan bola tu nk msok goal..hee


ok..sebenarnya aku nak cakap pasal ketidakpuasan hati warga indon atas kekalahan diorang yg memang 'hebat' tuu..jadikan alasan laser sebab diorang kalah..alamak!kata pro sangat tapi banyak la alasan korang ek..adooi!


tolong la penyokong indon tu,berfikir positif and wujudkan daya saing yg positif k..mcm mne sukan nk maju kalau korang ni berperang dengan perasaan sendiri.siapa yg mulakan main laser tu??ada Malaysia bising lepas kalah 5-1 tu walaupun korang main2 laser mse tu???xde la wei..sebab kitorang fikir,kalah menang adat r..terima dengan hati terbuka..


ni aku tengok kat fb.kelakar pon ada.mengutuk sesama sendiri.kat tweeter jgn ckp laa..tapi ada rakyat indon yg sokong Malaysia dan kutuk perbuatan penyokong Indonesia.yelaa..diorang yg ajar main laser,so xpayah r nk bising2..terima hakikat indonesia kalah.xpayah nk buat mcm2 nk jatuhkan semangat pemain Malaysia.


pasal coli laser tu..bhahahaha!kelakar la wei!artis pon berfikiran cetek mcm ni ek??hahahhaah!wei,pemain Malaysia xheran r dengan keseksian kau tuu..diorang xde la sampai gile seks sangat nk tengok kau.bhahaha!malu la wei!aku buat coli bom nk?senang sikit mati semua..bhahahah!


ok seriously,aku xsokong tindakan diorang tuu..mcm budak2..xdewasa..beri alasan memanjang..xterima ketentuan..xbersaing secara sihat..memang sekarang ni hubungan Malaysia n Indonesia mcm makin teruk r..da mcm susah nk bekerjasama lagi..walhal,masing2 memerlukn antara satu sama lain..


semua penyokong Malaysia,yg ada kat stadium tu nanti xpayah korang kuwakan laser sebab penyokong indon da bekalkan awal2,ciap letak lam coli.bhahaha!korang jgn bertindak bodoh mcm diorang tuu.terima je kalau ditakdirkan Malaysia kalah.tapi selalunye orang yg teraniaya mesti dilindungi Allah.so,jgn takut..jadi penyokong yg bermaruah ok guys!kita tengok apa lagi yg diorang ni nk buat.mcm lihat seekor lembu memusnahkan rumahnya sendiri.


kepada pemain Malaysia,go guys!you all are the best..jgn patah semangat..rakyat Malaysia sentiasa menyokong korang..bawak piala tu balik ,Malaysia tau!jgn sebab laser korang nk kecoh mcm markus bodoh tuh.ok guys!do the best!


p/s:tiba2 semangat kesukanan meluap2 lak.bhahaha!

No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)