Friday, December 24, 2010

I like the way you are(mintak2 dia xbaca post nih)

hey!balik je dari meronggeng semalam,xboleh la pulak nk tidur kan mata nih.golek sana golek sini.tiba2 terniat pulak nk habis kan kredit yg xpernah2 habis nih.hehe.then aku call la sape2 yg tengah free kan.1.30 pagi ada ke xtido lago dot?ahh!lantak apa aku...hehe




memang semua da sedap membuta la aku rasa.tapi sorang je mamat bangang ni xtido lagi tapi baru lepas berbadminton(ambooi!sporty r kau skang mi!)bhahah!kau xspecial mne pon ea aku nk post pasal kau kt sini bangang!hehe.apa lagi kan,aku pon berborak dengan dia sampai aku sendiri pon da ngantok gile.kau banyak cerita dohh!tapi aku suka r dengar kau cerita..xtau kenapa.banyak cerita la kau nih.


seriou la an.aku bila berbual ngan kau xpayah la aku nk kalis2 kan.xpayah aku nk tapis2.tapi aku hembus je.kau rock r.aku suka kawan ngn kau.tapi aku memang xley blah bila kau ni asyik je cakap pasal F.ke kau suka dia nih,kau memang gay kan aku lupa...bhahaha!wei,aku bukan xnk jawab soklan kau tu tapi aku xberminat la.bila je kau cakap pasal dia aku memang terus xde mood nk cakap ngn kau doe!haa..mula la aku sentap nih..bhahah!so,lepas ni xpayah ckp lagi pasal dia.


aku suka r dengar cite kau bila nk usha awek.memang kelakar la kau!bhahaha!byk kali ek kne reject aku dengar.mne x,kau ckp ngn diorang mcm kau ckp ngn aku memang la diorang xcair bangang!aku lain diorang lain doe.nk ngorat kena r ayat manis.baru r diorang cair.ni kasar bagai memang x ah kan!


kau mintak kat aku semalam,bila kau da de bf jangan tinggalkan kau means still contact kau r.wei!aku xcmtu laa..aku ingat kawan aku.kau fikir lah nanti kan kalau kau r da break dgn gf kau ke kan mesti kau cari member punya.sape lagi an.so,bila kau lupakan diorang masa kau happy memang x r diorang nk layan kau.kawan tetap no satu dalam hati aku ni.aku xkan wat cmtu punya..lagi satu,aku xfikir lagi la soal tuh.aku lebih senang berkawan la wat masa sekarang nih.bila aku ckp cmni kau kata sebab si F tu.xde la wei!memang target aku mcm tu sekarang nih.xmcm kau,desperate gle nk gf.bhahahah!


apa2 pon aku suka la kawan ngn kau.apa2 prob pon aku ley kongsi.xkusut bila cakap ngn kau.kau mcm abang aku la!harap2 persahabatan kita ni kekal sampai bila2.aku doakan kau xkena reject lagi lepas nih.bhahah!cool beb!

No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)