Friday, December 31, 2010

Bye 2010.Hye swetiee 2011 :)

Hai everyone..How's today?was great right?hehe.alamak,sedih la 2010 da nk pergi..hhee..and now i'm a big big girlll..aaauuuccchhh!hehe.


2010.banyak mengajar aku.banyak benda jadi.suka duka.nk tahu apa?memandang kan 2010 nk abiskan so aku listkan 10 perkara yg aku hadapi sepanjang 2010 nii.actually banyak tapi some of it.ok lets check it out :)

1.Hubungan aku dengan dia dah berakhir.selama beberapa tahun berpasangan ngn dia and finally we broke up.Xde jodoh,nk buat mcm mne ye x? :)

2.aku masok uitm laa..ni la yg aku xley lupa.yela,mse skool sebok sangat nk habis cepatkan.haa :)

3.aku kerja sementara tunggu panggilan U.wei,first time tau x aku kerja.mcm xpercaya jee.hhee

4.Baru masuk Uitm da buat perangai ye cik Miera.hehe.ohh aku and ahli ocean14 yg lain(group teater) telah membuat Puan Safiah dan Madam Hafizah naik angin dan denda kitorang seminggu jadi ahli surau.hehe.but it worth Madam..we love you!

5.disebabkan status facebook aku,senior hentam aku teruk.actually it just misunderstanding.semua da settle.kan malu sendiri kan kan.lain kali tanya la dulu jgn buat tuduhan melulu.tapi sampai sekarang ada certain people yg xminta maaf kat aku.siapa ek?ohh xpe..aku da LAMA maafkan.. :)

6.Aku rapat ngn 3 besties aku kat kampus.ryeha,sara,jiya.semua perkara kitorang buat sama2 kat kampus tuh.memang xley berenggang.tapi kadang2 selisih faham gak an.tapi aku memang sayang sangat kat diorang.Love them very much!

7.OK.first time aku duduk ostel a.k.a asrama a.k.a kolej uitm.hehe.masa first masuk memang nk balik jee..rindu la kat family yg JAUH gile tuu.bhaha!tapi lama2 xnk balik uma pulak cause i've a very amazing dormmate.heyy!i love u all tauu..hehe

8.even da xskola lagi and xdpt jumpa selalu tapi aku tetap rapat ngn besties aku masa kt SETA dlu.really miss SETA so much!:(.yana,abby and iela.yeahh!they were amazing mann!BFF okee..:))

9.Wujudnya facebook dan Blog aku.hehe.yela baru pandai nk bersosial sikit.ngee~

10.lastly,aku ada ORANG2 yg aku sayang.diorang selalu ada ngn aku.ada juga orang yg baru aku sayang.diorang juga selalu ada ngn aku.:'))

so korang??apa program malam new year ni?aku??aku cuma duduk uma je..hehe.aku xsuka la g temapt yg ramai gila org tuu..nanti semua nk berebut.bila balik mesti jammed gile!grr.so,lebih baik duduk uma on9 kannn..hehe.so.. happy new year everyone!happy blast new year.jgn nakal2 ok! :)))

No comments:

Hakcipta Amira Zulkainiri sepenuhnya :)